06-28870085 Info@stovita.nl

Ben jij op zoek naar een manier om van de langdurige pijn, slaapproblemen of stress af te komen?

BEN JIJ…

die levensgenieter die veel pijn heeft, en daardoor niet volop kan genieten?

die schat die altijd voor iedereen klaar staat, maar daardoor zichzelf vaak vergeet?

die harde werker die het werk moeilijk los laat, en daardoor stress ervaart?

OF HEB JIJ LAST VAN…

vermoeidheid, slapeloosheid, depressie, lage weerstand, hoofdpijn, migraine, spijsverteringsklachten, rug-, nek- en schouderklachten, menstruatieklachten, gewrichtspijn, spierpijn of overgangsklachten?

AL ZOVEEL GEPROBEERD

Frustreert het je? Je hebt al zoveel geprobeerd, maar niets helpt?

LAAT MIJ JE PROBEREN TE HELPEN

Ik neem ruim de tijd om je verhaal te horen, een patroon te vinden, diagnose te stellen en een daarop aangepaste behandeling te geven. Voor mijn behandelingen gebruik ik verschillende professionele Shiatsu toepassingen. Om het effect van de behandeling zelf kracht bij te zetten, zal ik je advies meegeven. Bijvoorbeeld in de vorm van eenvoudige oefeningen of dieetaanpassingen. Zo zullen we samen aan jouw balans werken. Het enige wat we nodig hebben is mijn inzet en jouw motivatie.

Gezien en gehoord worden

In mijn benadering draait het niet alleen om je pijn of ziekte, maar om jou als mens en jouw verhaal. Shiatsu is een waar cadeau voor lichaam en geest. Het geeft jou en jouw klacht de aandacht die het nodig heeft. De zachte en geconcentreerde aanraking is voor velen een veilige ingang om het lichaam te ervaren. En dit helpt wanneer je meer te weten wilt komen over jouw lichaam en hoe je je beter kunt gaan voelen.

Holistisch met beide benen op de grond

De eerste keer dat je bij mij komt beginnen we met een (gratis) intake. Deze bestaat uit een vraaggesprek en een pols-, hara- (buik) en tong-diagnose. Dit geeft mij een totaalbeeld van je klacht en de mogelijke relaties met emoties,  gebeurtenissen en andere klachten. En ik krijg zo een beeld van jouw levensenergie en de relatie met je klacht. Dan weet ik ook in te schatten of ik je met Shiatsu kan helpen. Ik bekijk je klacht dus echt holistisch.

Grote kans op verlichting

Shiatsu kan voor vele redenen worden ingezet. Voorbeelden zijn pijnklachten, slaapproblemen, spijsverteringsproblemen, stress, migraine, chronische aandoeningen en meer. Staat jouw klacht er niet bij? Neem even contact met me op om het te bespreken of maak direct een afspraak. De kans is namelijk heel groot dat ik je kan helpen, al is het niet met totale genezing, dan vaak wel met verlichting van de klacht en de nodige ontspanning.

Meer dan alleen massage

Shiatsu vormt samen met acupunctuur, tuina en Chinese kruiden de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM (engels)). Onder meer door de rijke geschiedenis, hoogwaardige opleidingen en onderzoeksresultaten, wereldwijde samenwerking en talrijke positieve cliëntervaringen nemen we een serieuze plaats in de complementaire gezondheidszorg in.

Maak nu een afspraak met mij

Maak nu een afspraak met mij