Agenda

Op deze pagina vindt u een agenda-overzicht met activiteiten, zoals cursussen, workshops, etc. op het gebied van wellness of daaraan gerelateerd. De activiteiten zijn gesorteerd op datum waarbij de eerstkomende activiteiten bovenaan staan.
Via de link "meer informatie" kunt u meer informatie over een activiteit bekijken.
Agenda met activiteiten op het gebied van wellness
Workshop: Tantra voor vrouwen weekend 'Sensueel ontwaken'
Sleutelwoorden: ademhaling, dans, massage en meditatie
Workshopperiode : 25-09-2020 - 27-09-2020
Heratemaheerd 24 9737 MT Groningen Groningen

 

TIJDEN
Vrijdag 25 september 2020 van 19:00 tot 22:30.
Zaterdag 26 september & zondag 27 september 2020van 09:00 tot 18:30.

 

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk. Slaapgelegenheid in een mooie Bed & Breakfast 'de Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen of er plek is op 050.5797330.

Prijs: € 245.00

Een helend en verdiepend tantra weekend voor vrouwen, gericht op vrouw-zijn, intimiteit en sensualiteit. Laagdrempelig van opbouw. Een waardevol cadeau voor jezelf en voor je relatie(s).
Maak kennis met je innerlijke vrouw! Vrouwen empowerment!

 

TIJDEN
Vrijdag 25 september 2020 van 19.00 tot 22.30. 
Zaterdag 26 september & zondag 27 september 2020 van 09.00 tot 18.30.


VOOR WIE?
Voor vrouwen van alle leeftijden, die van binnenuit zich (nog) meer op tantrische wijze vrouw willen voelen, hun vrouw-zijn intenser willen ervaren en zichzelf als vrouw alle vrijheid willen geven om open te gaan en tot volle bloei te komen. De vrouwelijke energie in onszelf staat centraal in 'Sensueel ontwaken'.

 

REVIEWS:
Ruimte voor mijn eigenheid. Boven verwachting liefdevol, respectvol en effectief. Ik heb nu beter zicht op mezelf hoe ik vanuit mijn vrouwelijke energie met intimiteit en sensualiteit om kan gaan in alle respect voor mijn eigen grenzen."

"Fijn was hoeveel meer ik mijn eigen lichaam kan ervaren door contact te maken met mijn vrouwelijke energie! En die seksuele energie voel ik nog in mij rond wervelen. Het programma was bondig, afwisselend en prima in balans.

"Ik heb genoten van mijn lijf en mijn vrouwelijkheid. Ik vond het een goede afwisseling tussen meditatie, lichaamswerk, massage en tantrische rituelen. De begeleiding was warm, betrokken en kundig."

WAAR GAAT HET OVER?
Verlang je ernaar thuis te komen in jezelf? Je vertrouwt en intiem te voelen met je vrouwenlijf? Verlang je ernaar dat je lijf zich ontspant en zich overgeeft aan wat er in jou leeft? Wil je ervaren hoe het is om liefdevol aan te raken, aangeraakt te worden en je te laten raken? Wil je meer van jouw eigen intimiteit kunnen genieten? Meer toegankelijk worden voor jouw sensualiteit?

WAT GAAN WE DOEN?
In ons lijf is alles aanwezig. Belangrijk is de weg hier naar toe te weten. We zullen een aantal paden betreden om hiermee kennis te maken. Sensueel ontwaken doen we door contact te maken met ons lijf, ons hart en onze vurigheid. Liefdevol met ons lijf leren omgaan en op een nieuwe wijze naar die heerlijke vrouw in onszelf kijken, zorgt ervoor dat we ons meer op ons gemak gaan voelen en steviger in ons lijf komen te zitten. Ons zelfvertrouwen neemt toe, er komt meer ontspanning en plezier. De weg komt vrij om onze eigen sensualiteit meer toe te laten en ons vrouw-zijn intenser te beleven.

WAT BRENGT HET?
Op deze wijze ga je meer handelen vanuit jouw wensen en verlangens en vollediger vanuit een ‘ja’ leven. Door jezelf liefdevol te accepteren kom je in aanraking met jouw eigen natuur. Dat maakt het leven lichter en voller. Vanuit diepe acceptatie kan verandering zich voltrekken. In verbondenheid met de aanwezige vrouwen ervaar je steun en (h)erkenning en is het veilig om jezelf te zijn en te mogen zijn met wat er is op dat moment.

WAT IS NODIG?
Wij zorgen voor een veilige setting. Jij draagt verantwoording voor jouw eigen proces. Wij bieden ruimte voor ontspanning, plezier en speelsheid in een sfeer van integriteit en respect. Jij mag jezelf centraal stellen. Het gaat hier niet om seks..

TOEGEPASTE WERKVORMEN:
Dynamische meditaties, stiltemeditaties, dans, korte deelrondes, tantrische massage, lichaamswerk, visualisaties en tantrische rituelen.

 

DOOR WIE?
Caroliene Rasngeeni de Gruijter (lichaamsgericht therapeut), en assistente Corien Mechielsen (Raw Food). Inclusief twee heerlijke tantrische lunches kruidenthee & vruchtensap.

 

EARLY BIRD KORTING
Bij opgave en betaling vòòr 25 juli 2020 ontvang je een mooie korting van 20,- euro. Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt deze korting ook. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 20,- euro!

Website
 
 

 
Workshop: Tantra voor vrouwen weekend 'Opengaan en bloeien'
Sleutelwoorden: dans, massage, meditatie en mindfulness
Workshopperiode : 06-11-2020 - 08-11-2020
Heratemaheerd 24 9737 MT Groningen Groningen

 

Tijden:
Vrijdag 6 november 2020 van 19.00 tot 22.00 u.
Zaterdag 7 november zondag 8 november 2020 van 09.00 tot 18.30 u.

 

PARKEERGELEGENHEID EN SLAAPGELEGENHEID:
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk. Slaapgelegenheid in een mooie Bed & Breakfast 'De Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen of er plek is op 050 579 73 30.

Prijs: € 245.00

Een waardevol cadeau voor jezelf en voor je relatie(s).
De mannelijke energie (be)leven op een vrouw eigen wijze staat centraal!
Maak kennis met je innerlijke man!

 

TIJDEN
Vrijdag 6 november 2020 van 19.00 tot 22.30.
Zaterdag 7 november & zondag 8 november 2020 van 09.00 tot 18.30.


Ben je er klaar voor om je vrouwelijkheid, zachtheid en sensualiteit in jezelf nog meer tot bloei te laten komen en heb je enige ervaring met tantra? En sta je er wel eens bij stil wat er zou gebeuren als je nog meer vanuit je hart zou durven leven? Dus op liefdevolle wijze ruim baan geven aan je persoonlijke verlangens en wensen en het ervan gaan nemen als zelfbewuste, sensuele vrouw! Door de mannelijke energie in onszelf aan te spreken komen we een heel eind in deze richting. Doe je mee?

WAT LEVERT DE MANNELIJKE ENERGIE IN ONSZELF OP?
Mannelijke energie is naar buiten gericht. De essentie van mannelijke energie is krachtig en zacht, beschermend, ondersteunend, wilskrachtig en daadkrachtig. Het vult onze vrouwelijke energie aan. Dat versterkt weer de verbinding met ons vrouw-zijn, onze intimiteit en onze sensualiteit. We gaan in contact met onze mannelijke energie, onderzoeken wat nodig is om onze innerlijke man te omhelzen. En dat, wat in jou leeft, kan diep van binnenuit de wereld ingezet worden. Zo krijg je sturing over jouw leven!

REVIEWS
Ik voelde ik me geborgen door de zorg en de kennis die de begeleiding bood. Terugkijkend merk ik dat het me veranderd heeft. Ik voel me fijner, ronder en zachter met mezelf. Ik merk dat ik dat ook uitstraal naar de mensen om me heen. Het was fijn om de betrokkenheid van andere vrouwen te beleven."

"Ik begrijp nu hoe dit energetische samenspel zoveel liefde en passie in gang kan brengen. Heerlijk om in aanwezigheid van andere vrouwen, mezelf op te leren laden met seksuele energie. Stromen, gloeien en bloeien!"

"Dat man en vrouw elkaar energetisch perfect aanvullen via de chakra's, vervulde me met blije verwondering. Puzzelstukjes vielen op z'n plaats door de manier hoe tantra hierop inspeelt en hoeveel je aan intimiteit en dichtbijheid kunt bereiken."

VEILIGHEID EN UITDAGING
In een sfeer van integriteit, respect, speelsheid en veiligheid krijg je de kans jezelf te ontmoeten, je vrouwelijkheid te ontvouwen en je grenzen te verleggen naar behoefte.

MINNARES, AMAZONE, GELIEFDE EN WIJZE VROUW
Het opengaan en bloeien zal jou in contact brengen met je innerlijke kwaliteiten. Dat brengt jou in verbinding met de minnares, de amazone, de geliefde en de wijze vrouw in jou. Verder ga je kennismaken met de drie yangpoorten in jouw lichaam. Dit gaat samen met het verwerken van een stuk oude pijn, het loslaten van een aantal beperkende beelden en innerlijke overtuigingen.

HET WAKKER MAKEN VAN SEKSUELE ENERGIE
Zo ontstaat er ruimte in jezelf door het omhoog ademen en vrij laten stromen van de seksuele energie (levensenergie); onze bron van levendigheid en creativiteit. Het openen van de drie yangpoorten zal dit weekend op gevarieerde wijze ervaren worden door vooral het 2de, 4de en 6de chakra te activeren. Tantrische massage maakt ons lichaam ontvankelijk voor sensualiteit, lustbeleving en liefdesgevoelens.

WAAROM ALLEEN MET VROUWEN?
In de voedende aanwezigheid van vrouwen is het veilig om te leren hoe je de seksuele energie opwekt en oplaadt in je lijf. Door afwezigheid van mannen is er geen competitiedrang. Dat nodigt uit tot het onderzoeken, ontdekken en verstevigen van de eigen seksuele identiteit en sensualiteit. Seksualiteit is immers vooral gericht op de mannelijke behoeften in onze samenleving en nu heb je de kansom jouw seksuele energie te agan eravren. Tantra doe je voor jezelf!

TOEGEPASTE WERKVORMEN
Dynamische meditatie, stiltemeditatie, deelronde, dans, lichmaasgerichte oefeningen, tantrische massage, visualisatie en tantrische rituelen.

 

DOOR WIE?
Caroliene de Gruijter (lichaamsgericht therapeut), en assistente Marion de Wilde. Inclusief twee heerlijke tantrische lunches kruidenthee & vruchtensap. 

PRAKTISCHE ZAKEN
Inclusief 2 tantrische lunches, kruidenthee, sapjes en koekjes. Overnachtingen niet inbegrepen.
Betaalbare bed&breakfast 'De Woldstee' op loopafstand. Of naar het vlakbij gelegen Bed & Breakfast La BLoem - Aly Pepping - Thesinge - Tel: 06 - 10500773.

EARLY BIRD KORTING
Bij opgave en betaling vòòr 6 september 2020 ontvang je een mooie korting van 20,- euro. Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt deze korting ook. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 20,- euro!

AANMELDINGSPROCEDURE
Twijfel je aan deelname of wil je eerste meer informatie voordat je beslist tot deelname? Klik dan hier voor het aanvragen van een (telefonisch) kennismakingsgesprek en verstuur jouw mailtje. Binnen één werkdag neem ik dan contact met jou op voor het maken van een (telefonische) afspraak.

HOE GEEF JE JE OP?
Door het aanmeldingsforrmulier op de site in te vullen en te versturen. Je kunt ook een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen als je niet weet of je daar op je plek zal zijn. Bel dan naar 06.173.22.859. Of stuur een mail naar voluitleven@gmail.com

VRAGENLIJSTJE
Jouw aanmelding geldt vanaf het moment dat jouw betaling binnen is gekomen. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op voor het stellen van vijf persoonlijke vragen. De bevestigingsbrief voor het tantrische vrouwenweekend "Opengaan en bloeien' ontvang je uiterlijk een week van te voren met relevante informatie over wat je mee hebt te nemen.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bij annulering tot drie weken vòòr het weekend 'Opengaan en bloeien' wordt het cursusgeld teruggestort, verminderd met 50,- euro annuleringskosten. Daarna is het totale bedrag verschuldigd, tenzij jouw plek door een andere vrouw kan worden ingenomen.

Website
 
 

 
Workshop Familieopstellingen
Sleutelwoorden: emoties, gezin, relaties en voeding
Workshopdatum : 07-11-2020
Workshoptijd : 10:00 - 17:00
Looermark 54 7437 SK Bathmen Overijssel
Prijs: € 95.00

 

Voor wie?


Of je nu 24 uur per dag met eten bezig bent, je wel eens wilt weten wat een bepaalde ziekte je mogelijk ook nog te vertellen heeft of bepaalde karaktertrekken eens nader wilt bekijken ..... 

 

        …..dan is deze workshop iets voor jou!

 

Inzicht krijgen in onderliggende oorzaken van eten, ziekte of karaktertrekken is altijd helend. Je krijgt meer zelfkennis en als je je patronen herkent, kun je daarin verandering brengen. Via systeemopstellingen krijg je de mogelijkheid om aan jezelf te werken. Het is een fijne, indringende manier om bezig te zijn met je eigen groei en ontwikkeling.

 

Deelname zonder eigen opstelling kost € 45,-. De prijs met een eigen opstelling staat hieronder. De prijzen zijn inclusief koffie en thee.

 

 

 

 

Website
 
 

 
Training: Tantra voor vrouwen weekend 'Het innerlijk huwelijk''
Sleutelwoorden: ademhaling, dans, massage en meditatie
Trainingperiode : 12-02-2021 - 14-02-2021
Heratemaheerd 24 9737 MT Groningen Groningen

 

TIJDEN
Vrijdag 12 februari 2021 van 19.30 tot 22.30 u. (inloop vanaf 19.00 u.)
Zaterdag 13 februari en zondag 14 februari 2021 van 09.00 tot 18.30 u.

 

PARKEERGELEGENHEID en SLAAPGELEGENHEID:
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk. Slaapgelegenheid in een mooie Bed & Breakast 'De Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen of er plek is op 050 579 73 30.

 

SLAAPGELEGENHEID:
Bed & Breakfast 'de Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen op 050.5797330.

Prijs: € 245.00

Het ervaren van het innerlijk huwelijk tussen je innerlijke vrouw en je innerlijke man is als thuiskomen in jezelf. Het is een samensmelten met jezelf en met de ander met behoud van jezelf. Een waardevol cadeau voor jezelf en voor je relatie(s). Het is niet seksueel gericht. 

 

TIJDEN
Vrijdag 12 februari 2021 van 19.00 tot 22.00 u.
Zaterdag 13 februari & zondag 14 ferbuari 2021 van 09.00 tot 18.30 u.


Voor vrouwen van alle leeftijden, die zich van binnenuit (nog) meer vrouw willen voelen en enige ervaring met tantra hebben opgedaan. De focus ligt op het in   harmonie brengen van onze innerlijke man en vrouw, waardoor we innerlijke heelheid gaan ervaren. Dan zijn we ook in staat in harmonie met onze geliefde te zijn en elkaar als eenheid te beleven! Leven in liefde vraagt om afstemming op de juiste golflengte van ons hart.   

 

WAAR GAAT HET OVER?
Heb je teveel mannelijke energie in je lijf, dan voel je je weinig geborgen in jezelf, hebt moeite met je hart te openen, voelt je angstig, gespannen, leeg en rusteloos. Bij een teveel aan vrouwelijke energie kun je moeilijk grenzen stellen (nee), laat je je meeslepen door je emoties en reageer je hypergevoelig op prikkels van buitenaf.  

 

WAT GAAN WE DOEN?
Onze innerlijke vrouw en innerlijke man wakker maken met hulp van adem, beweging en geluid. De seksuele energie in ons bekken opladen en omhoog ademen. We gaan oefenen om over en weer van de vrouwelijke in de mannelijke energie over te gaan. Als dit lukt, dan raken we in een heerlijke extatische flow! Ons derde oog, ons hart en onze schoot opent zich. Er komt meer samenhang met ons zijn, doen en denken. De eenheid in onszelf als vrouw wordt voelbaar via het innerlijk huwelijk. En dan groeit op  natuurlijke wijze het ‘Het innerlijk huwelijk’ gevoel van groeien, bloeien en gloeien!     

WAT BRENGT HET ONS?

Het innerlijk huwelijk helpt ons om aanwezige blokkades, ruzies, emotionele disbalans, miscommunicatie, het voortdurend druk hebben, angst en lusteloosheid te doen verminderen. Ons hart opent zich en er komt meer balans tussen nemen en geven in ons liefdesleven. Het ontvankelijke, sensuele, bezielde vrouwelijke deel van onszelf, waardoor we afgestemd, liefdevol en prettig gaan handelen, wordt zichtbaar.  

 

WELKE WERKVORMEN?
Dynamische meditaties    korte deelrondes   stiltemeditaties   tantrische massages   dans   visualisaties  Familieopstellingen   tantrische rituelen   lichaamsgerichte oefeningen 

 

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?
Wij zorgen voor een veilige setting. Jij draagt voor jouw  groeiproces verantwoording. Wij bieden ruimte voor ontspanning, plezier en speelsheid in een sfeer van integriteit en respect. Jij mag jezelf centraal stellen. Sensuele en erotische gevoelens mogen er zijn in aanwezigheid van andere vrouwen. Het is niet seksueel gericht.

 

DOOR WIE?
Caroliene Rangeeni de Gruijter (lichaamsgericht therapeut) en assistente Corien Mechielsen (Raw food therapist).


PRAKTISCHE ZAKEN
Bij het vrouwenweekend 'Het innerlijk huwelijk' is inbegrepen 2 tantrische biologische lunches, kruidenthee, sapjes en koekjes. Overnachtingen niet inbegrepen.
Betaalbare bed&breakfast 'De Woldstee' op loopafstand. Of naar het vlakbij gelegen Bed & Breakfast La BLoem - Aly Pepping - Thesinge - Tel: 06 - 10500773.

 

EARLY BIRD KORTING
Bij opgave en betaling vòòr 12 december 2020 ontvang je een mooie korting van 20,- euro. Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt deze korting ook. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 20,- euro!

AANMELDINGSPROCEDURE
Twijfel je aan deelname of wil je eerste meer informatie voordat je beslist tot deelname? Klik dan hier voor het aanvragen van een (telefonisch) kennismakingsgesprek en verstuur jouw mailtje. Binnen één werkdag neem ik dan contact met jou op voor het maken van een (telefonische) afspraak.


HOE GEEF JE JE OP?
Door het aanmeldingsforrmulier op de site in te vullen en te versturen. Je kunt ook een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen als je niet weet of je daar op je plek zal zijn. Bel dan naar 06.173.22.859. Of stuur een mail naar voluitleven@gmail.com


VRAGENLIJSTJE
Jouw aanmelding geldt vanaf het moment dat jouw betaling binnen is gekomen. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op voor het stellen van vijf persoonlijke vragen. De bevestigingsbrief voor het tantrische vrouwenweekend "Het innerlijk huwelijk' ontvang je uiterlijk een week van te voren met relevante informatie over wat je mee hebt te nemen.


ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bij annulering tot drie weken vòòr het weekend 'Het innerlijk huwelijk' wordt het cursusgeld teruggestort, verminderd met 50,- euro annuleringskosten. Daarna is het totale bedrag verschuldigd, tenzij jouw plek door een andere vrouw kan worden ingenomen.  

 

HOE MELD JE JE AAN? Ga naar www.voluitleven.com / aanmeldingsgesprek.Voor meer info: 06.173.22.859.Een vrijblijvend (telefonisch) oriënterend gesprek is ook mogelijk.

Website
 
 
 

Recente activiteiten

In onderstaand overzicht vindt u activiteiten op het gebied van wellness die recent gestart zijn of plaatsgevonden hebben. De meest recente activiteit staat hierbij bovenaan. Mocht u een activiteit interessant vinden dat kunt u de organisatie die de activiteit aanbiedt een bericht sturen met de vraag of deze activiteit in de toekomst nog een keer aangeboden wordt.
Recente activiteiten op het gebied van wellness
Cursus: DETOX XL- 3 weken ontgiften voor body&mind
Sleutelwoorden: coaching, meditatie, natuurgeneeskunde en voeding
Cursusperiode : 11-05-2020 - 03-06-2020
Cursustijd : 19:30 - 20:30
Locatie: online

Zie beschrijving voor exacte tijden en groeps bijeenkomsten online. De cursus bestaat uit groeps bijeenkomsten, mails en filmpjes in een besloten omgeving.

Prijs: € 150.00

Deze intensieve, fijne cursus heeft als doel om diep te reinigen op alle lagen van jouw bestaan: lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch. Ik neem je stap voor stap mee in dit proces waarin je steeds een laagje verder afpelt. In drie weken krijg je een prachtige, helende basis voor jezelf aangereikt. Ik begeleid je vanuit mijn ervaring en kennis door dit proces heen. Na deze cursus kun je deze stappen zelf elk voor- en najaar herhalen om te ontgiften. Dit is dus een lange termijn inverstering in je welzijn en gezondheid!

Wanneer: We starten op maandag11 mei, we eindigen op woensdag 3 juni. De vaste Live-groeps momenten vinden plaats op: 11-14-21-28 mei en 3 juni van 19.30-20.30 uur. De rest van de contactmomenten verlopen via e-mail en video's en zijn niet aan een vaste tijd gebonden en kun je dus doen wanneer het jou uitkomt! :)

Hoe?
Voorafgaand aan deze cursus vindt er een korte intake plaats om af te stemmen of jij op de goede plek bent aangeland! We bespreken je persoonlijke doel(-en), hulpvraag en motivatie en er is ruimte voor je vragen.

Hieronder volgt een globale beschrijving van deze 3 weekse online cursus. Wil je meer weten, mail me dan op info@sensitievevrouw.nl

Week 1: Je lijf is je fundament. Daarom starten we deze week met een ontzurend voedingsplan boordevol tips&tricks over ontzuren en ontgiften. Je leert hoe je ontzurend eet en je lijf reinigt, waar je valkuilen zitten en je gaat ervaren wat er gebeurt als overtollige zuren je lichaam verlaten: Je krijgt meer energie, klachten kunnen verminderen of verdwijnen, je huid gaat er anders uitzien, je lichaam wordt lichter, organen gaan beter functioneren en je geeft je immuunsysteem een flinke boost!. Je start dit voedingsplan zelf op en blijft dit minimaal 3 weken doen om te reinigen.
Aan het einde van week 1 krijg je informatie over omgaan met emoties en doen we samen een live geleide meditatie om emotioneel en energetisch te reinigen. Deze meditatie kun je zelf blijven herhalen via het filmpje op jouw gewenste tijden.

In week 2 blijf je je lichaam reinigen m.b.v voeding en daarnaast leer je over mentale reiniging, in de vorm van veel info, tips&tricks en een meditatie die je helpt om mentaal op te schonen. Hiervan krijg je een uitgebreide video-uitleg die je steeds opnieuw kunt bekijken. Je gaat zelf aan de slag met deze meditatie en de opdrachten die hierbij horen. Aan het einde van deze week vindt er een groepsevaluatie plaats via live verbinding. Je mag hier al je vragen stellen en de problemen waar je tegenaan loopt, zowel over voeding als wat je tot dan toe hebt geleerd.

Week 3 leer je over het reinigen van jouw huis inclusief je slaapplek. Dit is superbelangrijk, zeker als je gevoelig bent. Je leert wanneer welk product te gebruiken en op welke wijze je dit het beste doet. Ondersteunende info via mail en een filmpje waarin je ziet hoe een huis gereinigd wordt, komen naar je toe. Je kunt dus meteen aan de slag!
Het einde van week drie wordt ingevuld naar behoefte van de groep OF met een yoga/ademsessie gericht op ontgifting en ontspanning.

Bonus 1: Een GRATIS bijeenkomst op 3 juni vindt plaats ter evaluatie. Er wordt gekeken naar wat er nog nodig is op individueel niveau en of je doelen behaald zijn. Maar ook de vraag, hoe nu verder, kan worden meegenomen.
Bonus 2: Wil je tijdens deze cursus individuele begeleiding ontvangen en/of extra ondersteuning mbv bioresonantie? Deze bied ik aan tegen een sterk gereduceerd tarief!

Jouw investering in je eigen gezondheid kost maar 150 euro!

Voel je een JA van binnen?Ben je geinteresseerd, wil je meer informatie of wil je je inschrijven middels een intake gesprek? Mail dan naar: info@sensitievevrouw.nl

Welkom!

Liefs,
Marjolein.

Website